Home Opdrachtgevers Kandidaten Contact
Onze diensten Onze werkwijze De volgende stap

Van Interim Management tot permanent

Nu de economie sterk aantrekt, merkt u als organisatie hoe moeilijk het is om hooggekwalificeerd personeel te vinden voor zowel bepaalde als onbepaalde tijd.


Recruiter & Co. levert u de ervaren professional die u zoekt. Voor een tijdelijk of vast diensverband. Bijvoorbeeld een interim manager die uw human resources afdeling tijdelijk versterkt bij een grootschalige aannameronde. Of een senior consultant die wordt gedetacheerd om uw salesproces te optimaliseren. Of een finance specialist die uw organisatie permanent komt versterken.

Expertise on Demand

Het werving- en selectietraject van een jurist vraagt om een andere expertise dan van bijvoorbeeld een controller. Daarom beschikken wij over een uitgebreid netwerk van vakspecialisten die ons ondersteunen bij het interviewen van kandidaten over hun vakkennis. Expertise on Demand noemen wij dat. Door deze specialismen niet full time in huis te hebben maar op ad-hoc basis in te zetten, besparen wij onszelf hoge overheadkosten en u een onnodig hoge factuur.

Dankzij deze werkwijze krijgt u de kandidaat die de beste kwalificaties bevat om uw vacature te vervullen. Maar die ook qua persoonlijkheid het beste past bij uw organisatie en de mensen die er al werken. Dit laatste is immers minstens zo belangrijk om een perfect match te creëren tussen opdrachtgever en kandidaat. En deze expertise heeft Recruiter & Co. wél full time in huis.
Continue

Recruiter & Co. - Bronsteeweg 31 - 2101 AB Heemstede - 023 7510303
info@recruiterenco.nl
© 2004 Recruiter & Co